På lager

Bradepande med rist - mellem - Eva Trio

Tilbudspris 149,95DKK Normalpris 199,95DKK
Eva Trio bradepande med rist - mellemstørrelse der fremtryller velduftende retter køkkenet. Den er incl. rist i krom. Nu kan du let bage drømmekage, lave lasagne og ovnstegt kylling. Bradepanden fås i tre størrelser og er endnu en kvalitetsvare fra Eva Trio. Bradepanderne har slip-let belægning indeni og en flot grå dekor yderside. Varenr. 202029

Bradepande med rist - mellem - Eva Trio

Bradepande med rist der tryller velduftende retter frem i dit køkken. Den er incl. rist i krom. Nu kan du let bage og lave mad med bradepanderne fra Eva Trio.
Denne kvalitets bradepande inspirerer til at lave velsmagende retter, bagværk og tilbehør i ovnen. Med Eva Trio Bradepanden er det nemt at lave spændende retter som; ovnstegte kartofler, lasagne, stege osv. Bradepanden er også perfekt til bagværk. Den medfølgende rist giver mange muligheder for at variere madlavningen.
De fås i tre størrelser og er endnu en kvalitetsvare fra Eva Trio. Bradepanderne har slip-let belægning indeni og en flot grå dekor yderside. Bradepanderne er PFOA-fri. Se de andre to størrelser:  25 x 18 cm klik her og 35 x 25 cm klik her Størrelse:
  •  31 x 23 cm
Fakta:
  • fremstillet i aluminium
Specifikationer
BrandEva Trio