På lager

Braun Oral B tandbørste PRO 750

Tilbudspris 399,95DKK Normalpris 699,95DKK

Braun Oral B tandbørste PRO2500 Cross Action Black har 3 D teknologi med 20.000 bevægelser i minuttet. Det er den perfekte tandbørste til et hvidere smil og et sundere tandkød. Tandbørsten giver besked efter 2 minutters børstning - samt hvis der børstes for hårdt. Batteri til 56 minutters tandbørstning. Gennemtænkte tandbørster i høj kvalitet. Eltandbørsten har 2 minutters timer, tryksensor med lys, et børstehoved, oplader og praktisk rejseetui. 

Braun Oral B tandbørste PRO 760

Braun Oral B tandbørste PRO 760 Cross Action Black har to programmer; daglig tandbørstning og tandkødspleje.

Oral B tandbørste

Oral B tandbørste PRO 760 Cross Action giver en dokumenteret bedre tandbørstning end ved almindelig manuel tandbørste. Oral-B Pro 760 har dynamiske bevægelser, hvilket gør at du opnår forbedrede resultater. I pakken er 2 stk. elektriske tandbørster, så der er to personer i husstanden eller en til badeværelset og en til rejsetasken.

Hvordan virker Oral B tandbørste PRO 2900?

3D-rengøringssystemet oscillerer, roterer og pulserer for at fjerne op til 100 % mere plak end ved børstning med en almindelig manuel tandbørste. Trykker  du for hårdt reagerer en visuel tryksensor ved at lyse. Den indbyggede timer i håndtaget fortæller dig, når du har børstet tænder i de anbefalede 2 minutter. Tandbørsterne har to tilstande at vælge mellem, hvilket er - Daily Clean til rutinemæssig rengøring og Gum Care til behandling af tandkødet. Børstehovedet - til Oral b tandbørste - er rundt og omslutter hver tand med børster i en optimal vinkel. 3D-rengøringsfunktionen oscillerer, roterer og pulserer for at løsne og fjerne op til 100 % mere plak end en almindelig manuel tandbørste.

Børstetid med Oral B tandbørste PRO 2900

Oral-B Pro 760 er en genopladelig elektrisk tandbørste. Batteriet holder i op til syv dage, så opladeren skal ikke nødvendigvis med på ferie.

Kompatible børstehoveder

Børstehovederne til den elektriske tandbørste er designet i samarbejde med tandlæger og har specialiserede funktioner som:
 • Afrundede spidser, der er blide ved tandkødet
 • Vinklede børster, der renser imellem tænderne
 • Ultratynde børster til ekstra skånsom rengøring
Børstehoveder, der passer til Oral B tandbørste er: Cross Action, 3D White, Sensi Ultrathin, Sensitive Clean, Precision Clean, Floss Action, Tri Zone, Dual Clean, Power Tip, Ortho Care. Flere børstebevægelser pr. minut end du kan nå at tælle... Fakta ved Oral B tandbørste:
 • 3D-rengøringssystem fjerner effektivt plak
 • Med visuel tryksensor
 • Passer med alle Oral-B børstehoveder
 • 2 stk. genopladelige el-tandbørster
 • 1 stk. oplader
 • 2 stk. børstehoveder
 • Brugstid ved fuld opladning: 56 m
 • Børstebevægelser pr. min.: 48 800
Specifikationer
BrandBraun
FarveSort