På lager

Brødkniv Global GS 14

Tilbudspris 399,95 DKK Normalpris 769,95 DKK
Brødkniv Global GS 14 - 26 cm er fremstillet med japansk præcision. Brødkniven kan anvendes til mange forskellige opgaver i køkkenet - bl.a. udskæring af frugter og grønt med skal, tærter, boller, brød osv. Globalknive er en garant for kvalitetsknive i højeste kaliber. Med en Globalkniv får du en perfekt ergonomisk og meget skarp kniv, der - med den rette pasning - holder livet ud. Scroll ned og læs hvordan du bedst passer på din Globalkniv. Varenr. 17214

Brødkniv Global GS 14

Brødkniv Global GS 14 er den mindste brødkniv fra Global. Knivbladet er 15 cm langt, hvilket gør den velegnet til at skære fx boller over med. Brødknivene fra Global egner sig med sit takkede skær også til mange andre opgaver i køkkenet. Hak nødder og chokolade. Brødkniven er også ideel til at bryde overfladen på frugter og grønt med skal, ligesom udskæring af tærter, tørkager og retter med butterdej let ordnes med denne kniv.

De fem essentielle knive

Brødkniven er en af de fem essentielle knive Global anbefaler at have i sit køkken. De andre fire essentielle knive er: universalkniven, urtekniven, grønsagskniven og kokkekniven. Rummer køkkenet disse fem knive er man dækket godt ind og kan supplere med resten af Globals specialiserede knive efterhånden som årene går. Global brødkniv GS-14 er derfor en oplagt gaveidé til manden, kvinden eller parret, der har alt. Der er gaver til mange år frem med Globals i alt 70 forskellige og højt specialiserede knive.

Sådan håndterer du Globalknivene

Det anbefales at opbevare Global knivene i en knivblok eller på en knivmagnet. Løs opbevaring i skuffen er både dårligt for sikkerheden og knivene bliver sløve af det. Det anbefales altid at vaske Globalknivene i hånden og gerne lige efter brug. Skal Globalknive transporteres - fx frem og tilbage til sommerhuset, til jagt eller til erhvervsudøvelse som kok skal den danske knivlov følges. Vask altid Global brødkniv GS-14 i hånden og tør den af med det samme. Lad den ikke ligge i blød, i vasken sammen med gryder og pander osv. Det mindsker skarpheden og giver risiko for rust- og syreangreb. Globalknive beholder generelt deres skarphed længere end europæisk producerede knive - derfor kan der gå længere tid mellem slibningen af knivene. Slib din Global brødkniv GS-14 med strygestål, slibesten eller i en knivsliber. Størrelse:
  • Længde: 26 cm
Specifikationer
BrandGlobal