På lager

Global forskærerkniv G-3

Din pris 499,95DKK Normalpris 999,95DKK
Global forskærerkniv G-3 har et knivsblad på 21 cm med en spids, der gør det let fx at prikke hul på tomater, samt en størrelse/form, der er ideel til kød. Kniven er særligt god til at skære kød ud i tynde skiver - især i kombination med forskærergaflen, som du også finder her på siden. Global knivene er japansk kvalitet og præcision, når det er bedst. Varenr. 17103

Global forskærerkniv G-3

Global forskærerkniv G-3 har et knivsblad på 21 cm, der gør det let hurtigt at ordne de råvarer, der skal tilberedes. Forskærerkniven er rigtig god at have i køkkenet til mange formål. Prik fx let hul på tomaten med spidsen. Kniven er særligt god til at skære kød ud i tynde skiver - især i kombination med forskærergaflen, som du også finder her på siden.

De fem essentielle knive

Der er fem essentielle knive Global anbefaler at have i sit køkken og derudover kan der suppleres med mere specialiserede knive som Global forskærerkniv G-3. De fem essentielle knive er: brødkniven, universalkniven, urtekniven, grønsagskniven og kokkekniven. Rummer køkkenet disse fem knive er man dækket godt ind og kan supplere med resten af Globals specialiserede knive efterhånden som årene går. Global forskærerkniv G-3 er derfor en oplagt gaveidé til manden, kvinden eller parret, der har alt. Der er gaver til mange år frem med Globals i alt 70 forskellige og højt specialiserede knive.

Sådan håndterer du Globalknivene

Det anbefales at opbevare Global knivene i en knivblok eller på en knivmagnet. Løs opbevaring i skuffen er både dårligt for sikkerheden og knivene bliver sløve af det. Det anbefales altid at vaske Globalknivene i hånden og gerne lige efter brug. Skal Globalknive transporteres - fx frem og tilbage til sommerhuset, til jagt eller til erhvervsudøvelse som kok skal den danske knivlov følges. Vask altid Global forskærerkniv G-3 i hånden og tør den af med det samme. Lad den ikke ligge i blød, i vasken sammen med gryder og pander osv. Det mindsker skarpheden og giver risiko for rust- og syreangreb. Globalknive beholder generelt deres skarphed længere end europæisk producerede knive - derfor kan der gå længere tid mellem slibningen af knivene. Slib din Global forskærerkniv G-3 med strygestål, slibesten eller i en knivsliber. Størrelse:
  • 33 cm
Specifikationer
BrandGlobal