På lager

Global grøntsagskniv G-5

Din pris 499,95DKK Normalpris 999,95DKK
Global grøntsagskniv G-5 med et knivsblad på 18 cm. Kokkekniven er fremstillet med japansk præcision og kan anvendes til mange forskellige opgaver i køkkenet. Globalknive er en garant for kvalitetsknive i højeste kaliber. Med en Globalkniv får du en perfekt ergonomisk og meget skarp kniv, der - med den rette pasning - holder livet ud. Scroll ned og læs hvordan du bedst passer på din Globalkniv. Varenr. 805485

Global grøntsagskniv G-5

Global grøntsagskniv G-5 har et bredt knivsblad, der er 18 cm langt. Denne orientalske grønsagskniv giver god kontrol over tilberedningen af råvarerne. Det let rundede blad gør også Global grønsagskniv G-5 meget velegnet til at hakke fint - fx nødder og chokolade. Kniven kan føres i vuggende bevægelser over råvarerne - uden at løfte den fra skærebrættet. Grønsagskniven er rigtig god at have i køkkenet til mange formål. Prik fx let hul på tomaten med spidsen - uden at mase. Kniven er generelt god til at skære grønsager og kød ud med. Knivens størrelse er også god til større børn, når de er med i køkkenet.

De fem essentielle knive

Global anbefaler fem essentielle knive at have i sit køkken. Global grøntsagskniv G-5 er én af de fem knive. Deandre fire er: brødkniven, urtekniven, kokkekniven og universalkniven. Rummer køkkenet disse fem knive er man dækket godt ind og kan supplere med resten af Globals specialiserede knive efterhånden som årene går. Global grønsagskniv G-5 er derfor en oplagt gaveidé til manden, kvinden eller parret, der har alt. Der er gaver til mange år frem med Globals i alt 70 forskellige og højt specialiserede knive.

Sådan håndterer du Globalknivene

Det anbefales at opbevare Global knivene i en knivblok eller på en knivmagnet. Løs opbevaring i skuffen er både dårligt for sikkerheden og knivene bliver sløve af det. Det anbefales altid at vaske Globalknivene i hånden og gerne lige efter brug. Skal Globalknive transporteres - fx frem og tilbage til sommerhuset, til jagt eller til erhvervsudøvelse som kok skal den danske knivlov følges. Vask altid Global grønsagskniv G-5 i hånden og tør den af med det samme. Lad den ikke ligge i blød, i vasken sammen med gryder og pander osv. Det mindsker skarpheden og giver risiko for rust- og syreangreb. Globalknive beholder generelt deres skarphed længere end europæisk producerede knive - derfor kan der gå længere tid mellem slibningen af knivene. Slib din Global grønsagskniv G-5 med strygestål, slibesten eller i en knivsliber. Størrelse:
  • Længde: 30 cm
Specifikationer
BrandGlobal