På lager

Global krum urtekniv GSF-17

Din pris 299,95 DKK Regulær pris 349,95 DKK
Global krum urtekniv GSF-17 er fremstillet med japansk præcision. Urtekniven er velegnet til præcision og pillearbejdet der skal helt tæt på råvarerne. Globalknive er en garant for kvalitetsknive i højeste kaliber. Med en Globalkniv får du en perfekt ergonomisk og meget skarp kniv, der - med den rette pasning - holder livet ud. Scroll ned og læs hvordan du bedst passer på din Globalkniv. Varenr. 717481

Global krum urtekniv GSF-17

Global krum urtekniv GSF-17 har et knivsblad på 6 cm og er skabt til pillearbejde, der kommer helt tæt på de råvarer, der skal tilberedes. Urtekniven er rigtig god at have i køkkenet til mange formål. Knivens størrelse er også god til større børn, når de er med i køkkenet.

De fem essentielle knive

Urtekniven er en af de fem essentielle knive Global anbefaler at have i sit køkken. De andre fire essentielle knive er: brødkniven, universalkniven, grønsagskniven og kokkekniven. Rummer køkkenet disse fem knive er man dækket godt ind og kan supplere med resten af Globals specialiserede knive efterhånden som årene går. Global urtekniv GSF-17 er derfor en oplagt gaveidé til manden, kvinden eller parret, der har alt. Der er gaver til mange år frem med Globals i alt 70 forskellige og højt specialiserede knive.

Sådan håndterer du Globalknivene

Det anbefales at opbevare Global knivene i en knivblok eller på en knivmagnet. Løs opbevaring i skuffen er både dårligt for sikkerheden og knivene bliver sløve af det. Det anbefales altid at vaske Globalknivene i hånden og gerne lige efter brug. Skal Globalknive transporteres - fx frem og tilbage til sommerhuset, til jagt eller til erhvervsudøvelse som kok skal den danske knivlov følges. Vask altid Global urtekniv GSF-17 i hånden og tør den af med det samme. Lad den ikke ligge i blød, i vasken sammen med gryder og pander osv. Det mindsker skarpheden og giver risiko for rust- og syreangreb. Globalknive beholder generelt deres skarphed længere end europæisk producerede knive - derfor kan der gå længere tid mellem slibningen af knivene. Slib din Global urtekniv GSF-17 med strygestål, slibesten eller i en knivsliber. Størrelse:
  • Længde: 16 cm
Specifikationer
BrandGlobal