På lager

Global universalkniv GS-1

Tilbudspris 499,95 DKK Normalpris 769,95 DKK
Global - spids universalkniv - 23 cm GS-1 er en præcis all-round kniv, der er fremstillet med japansk præcision. Universalkniven kan anvendes til mange forskellige opgaver i køkkenet - deraf navnet. Globalknive er en garant for kvalitetsknive i højeste kaliber. Med en Globalkniv får du en perfekt ergonomisk og meget skarp kniv, der - med den rette pasning - holder livet ud. Scroll ned og læs hvordan du bedst passer på din Globalkniv. Varenr. 17201  

Global universalkniv GS-1

Global universalkniv GS-1 har et knivsblad på 11 cm, der gør det let at komme helt tæt på de råvarer, der skal tilberedes. Universalkniven er rigtig god at have i køkkenet til mange formål. Prik fx let hul på tomaten med spidsen. Kniven er generelt god til at skære grønsager og kød ud med. Knivens størrelse er også god til større børn, når de er med i køkkenet. Universalkniven lever derfor op til sit navn.

De fem essentielle knive

Universalkniven er en af de fem essentielle knive Global anbefaler at have i sit køkken. De andre fire essentielle knive er: brødkniven, urtekniven, grønsagskniven og kokkekniven. Rummer køkkenet disse fem knive er man dækket godt ind og kan supplere med resten af Globals specialiserede knive efterhånden som årene går. Global universalkniv GS-1 er derfor en oplagt gaveidé til manden, kvinden eller parret, der har alt. Der er gaver til mange år frem med Globals i alt 70 forskellige og højt specialiserede knive.

Sådan håndterer du Globalknivene

Det anbefales at opbevare Global knivene i en knivblok eller på en knivmagnet. Løs opbevaring i skuffen er både dårligt for sikkerheden og knivene bliver sløve af det. Det anbefales altid at vaske Globalknivene i hånden og gerne lige efter brug. Skal Globalknive transporteres - fx frem og tilbage til sommerhuset, til jagt eller til erhvervsudøvelse som kok skal den danske knivlov følges. Vask altid Global universalkniv GS-1 i hånden og tør den af med det samme. Lad den ikke ligge i blød, i vasken sammen med gryder og pander osv. Det mindsker skarpheden og giver risiko for rust- og syreangreb. Globalknive beholder generelt deres skarphed længere end europæisk producerede knive - derfor kan der gå længere tid mellem slibningen af knivene. Slib din Global universalkniv GS-1 med strygestål, slibesten eller i en knivsliber. Størrelse:
  • 23 cm
Specifikationer
BrandGlobal