Handelsbetingelser

Alle priser i de to fysiske butikker og på webshoppen er inklusive moms og andre afgifter.

Vi tager ikke kortgebyr.


Betaling af varen sker sammen med bestilling. Vi modtager følgende betalingskort:

– Dankort/visa

– MasterCard

– Maestro

– Visa Electron

– JCB

Beløbet vil først blive trukket når varen er afsendt.

Pakken vil blive sendt til den leverings adresse du har opgivet. Hvis telefonnummeret du har opgivet med din ordre er et mobilnummer, vil du modtage en SMS når pakken kan afhentes.

HUSK! at gemme din faktura/kvittering, da du skal bruge den ved en evt. reklamationssag.

Reklamation
Når du handler på Odense isenkram har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Vi refunderer dine rimelige fragt omkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Varen skal være indenfor reklamationsretten, og der skal reklameres hurtigst muligt efter fejlen konstateres, og inden 2 måneder efter fejlen er konstateret.

Returadresse for ordrer:

Rosengårdens isenkram

RosengårdCentret
Ørbækvej 75 Gulgade
5220 Odense

Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Fortrydelsesret
Du har 30 dages fortrydelsesret på dine varer fra den dag, du modtager varerne. Leveres ordren af flere omgange, er fortrydelsesfristen gældende fra dagen, hvor du modtager den sidste vare.

Ønsker du at fortryde dit køb, er det ikke nok at afvise pakken.

Du skal inden 30 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at skrive til [email protected] eller ved at bruge vores fortrydelsesformular.

I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Varer undtaget fortrydelsesretten
Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:
Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,

Du mister din fortrydelsesret, hvis:
Du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.

Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for retur fragten, i bunden af vores hjemmeside kan du bestille et retur label som du vil modtage inde for 3 hverdage. Det er dig som hæfter hvis der skulle se en skade på varen inder transporten.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af dit købs beløb
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Levering og fragt
Vores pakker bliver leveret med GLS enten til pakkeboks eller med omdeling.
Fragten er 40 kr. i pakkeboks eller på en firma adresse og 60 kr. med omdeling.

Ved køb over 500 kr. leverer vi dine varer fragt frit
Der kan dog blive opkrævet et ekstra gebyr for fragten, ved ekstra tunge/store forsendelser.

Din ordre bliver leveret inden for 1-5 dage. Skulle ordren – mod forventning – blive forsinket vil du blive informeret pr. mail.

Du vil blive orienteret pr. mail den dag, vi afsender varen til dig.

Afhentning i butikken.
Du har også mulighed for at afhente din bestilling i en af vores to fysiske butikker; Rosengårdens Isenkram, der ligger i Gul Gade i Rosengårdcentret eller Tarup Isenkram i Tarupcentret. Kryds af i bestillingsformularen, hvor du gerne vil hente dine bestilte varer.
Bemærk: Afhentning kan kun ske i butikkernes åbningstider og først når du har fået en mail om, at dine varer er pakket og klar til afhentning.

Skal varerne fra webshoppen returneres med posten skal det ske til:

Tarup Isenkram
Tarupcenter
Rugvang 36
5210 Odense NV

Vi ligger ved Store Torv – tæt ved indgang B

Åbningstider:

Mandag – onsdag kl. 10.00-18.00
Torsdag – fredag kl. 10.00-19.00

Lørdag kl. 10.00-16.00
Første søndag i måneden 10.00-16.00
(Tjek evt. Tarupcentrets hjemmeside for søndagsåbent: her)

Rosengårdens Isenkram
Rosengårdcenter
Ørbækvej 75
5220 Odense SØ

Vi ligger i Gulgade – tæt ved fætter BR gul indgang

Åbningstider:

Mandag – onsdag kl. 10.00-19.00
Torsdag – fredag kl. 10.00-19.00

Lørdag kl. 10.00-17.00
Søndag 10.00-17.00

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Hjemmeside ansvarlig Line Eller Jan. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning Nævnenes Hus Toldboden 2 8800 Viborg www.naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal klik her

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Personoplysningerne registreres hos Rosengårdens Isenkram og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Den dataansvarlige på https://www.odense-isenkram.dk/ er Rosengårdens Isenkram. Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: [email protected].

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

Rosengårdens isenkram

RosengårdCentret

Ørbækvej 75 Gulgade 5220 Odense

[email protected] Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

Bestilt den: _______________________________ Modtaget den: _______________________________ Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________ Forbrugerens adresse: ___________________________________________________________________ Forbrugerens underskrift: _________________________________________ Dato: _________________ (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Handelsbetingelser

Odense Isenkram – Din Isenkræmmer

Selskabsoplysninger

Selskabets navn: ROSENGÅRDENS ISENKRAM ApS

Selskabets CVR-nr.: 26735793

Etableringsform: ApS

Indehaverens navn: Jan Ritz

Tlf. 22666665

Mail: [email protected]

Selskabets adresse:
ROSENGÅRDENS ISENKRAM ApS

c/o Gul gade, Rosengårdscentret

Ørbækvej 75

5220 Odense SØ