Isenkram i Odense

Bag Odense Isenkram ligger 2 butikker: Tarup Isenkram og Rosengårdens Isenkram, samt webshoppen odense-isenkram.dk. Ejer af de to butikker og webshoppen er Jan Ritz.

Butikkerne er en del af den landsdækkende isenkræmmer-kæde, Din Isenkræmmer. Butikkerne fører kvalitetsvarer og har de fleste kendte mærker. Derudover holder Odense Isenkram af at variere sortimentet, så der altid er noget nyt og spændende. Vi ønsker nemlig at give vores kunder en god oplevelse og har også altid et godt tilbud.

Kundeservice er vores hjerteblod. Det er vigtigt for os, at vejlede til det bedste køb for kunden. Nogle gange vil det ikke være den dyreste blender, der matcher behovet. Det kan være en blender med færre funktioner er nok til kundens behov. Vi ønsker generelt, at vores kunder er lidt gladere, når de går ud af butikken end da de gik ind.

Vores sortiment spiller ind, når kunden skal have den gode købsoplevelse. Vi stræber efter at kunne levere de varer, som kunden ønsker. Via vores andel i en landsdækkende kæde, kan vi oftest skaffe en vare hjem på ganske få dage. Dermed undgår kunden en unødig og ofte træls ventetid.

Sortimentet spiller således lige fra kendte brands som Kay Bojesen, Eva Trio, Jamie Oliver, Melitta, Kähler, Peugeot, Rosendahl, Poul Pava, Rosendahl og Zone.

Vi har et bredt varesortiment, for eksempel gryder, pander, osteskærere, bageudstyr, skåle, grydeskeer, vaffeljern og meget mere. Vi sælger desuden også ovnfaste fade, juicere, foodprocessorer, service, glas, bestik, lys, dekoration, karafler, vin-tilbehør og en række elektriske hjælpemidler i hjemmet, eksempelvis barbermaskiner, kaffemaskiner, støvsugere, strygejern og elkedler.

Odense Isenkram er parat til at hjælpe dig med dine ønsker – og husk at du kan bytte vores varer i Jylland, på Fyn, Sjælland og endda Bornholm.