På lager

Lyngby Glas Krystal Melodia Whiskyglas 6 stk.

Din pris 299,95 DKK Regulær pris 469,95 DKK
Lyngby Glas Krystal Melodia Whiskyglas -  Hvert glas rummer 31 cl - det er eksklusive facetslebne glas, der giver associationer til krystalglas. Det er meget smukke glas til den gode whisky. Lyngby Glas er fremstillet i helt transparent miljøkrystal, der produceres i en patenteret proces. Glassene leveres i en gaveæske. Varenr. 916107

Lyngby Glas Krystal Melodia Whiskyglas

Lyngby Glas Krystal Melodia Whiskyglas leveres i en gaveæske med 6 glas. Det eksklusive facetslebne glas giver associationer til krystalglas og skaber er særlig stemning ved nydelsen af spiritus. Lyngby Glas er fremstillet i helt transparent miljøkrystal, der produceres i en patenteret proces, hvor den blyfri glasmasse bearbejdes, så den fremstår ekstraordinært klart og med meget høj holdbarhed. Det gør også Lyngby Glas velegnet til opvaskemaskine. Fremstillingen sker efter europæisk standard ISO/PAS IWA 8:2009.

Pleje af Lyngby Glas

Tip: Vask altid glas inden det tages i brug første gang. Vaskes Lyngby Melodia whiskyglas i opvaskemaskinen anbefales det at vælge et kortprogram med lav temperatur. Det er også vigtigt, at der er salt i opvaskemaskinen. Ved vask af miljøkrystal giver det et bedre resultat, hvis maskinen tilsættes en halv deciliter vineddike. Størrelse:
  • Diameter 8 x 9 cm
  • 31 cl
Specifikationer
BrandLyngby