På lager

Lyngby Juvel champagneskåle - 4 stk.

Tilbudspris 99,95 DKK Normalpris 149,95 DKK
Lyngby Juvel champagneskåle - 4 stk. Champagneskålene rummer 34 cl hver og kan bruges som champagneglas, cocktailglas eller portionsanretning af forretter og desserter. Det er smukke og klassiske glas. Lyngby Glas er fremstillet i helt transparent miljøkrystal, der produceres i en patenteret proces. Varenr. 916180

Lyngby Juvel champagneskåle - 4 stk.

Lyngby Juvel champagneskåle rummer 34 cl og kan bruges både som champagneglas, cocktailglas og til portionsanretning af forretter og desserter. Den høje stilk giver glasset et smukt og stilfuldt udtryk. Lyngby Juvel champagneskåle har et tidløst design og passer til enhver borddækning. Lyngby Glas er fremstillet i helt transparent miljøkrystal, der produceres i en patenteret proces, hvor den blyfri glasmasse bearbejdes, så den fremstår ekstraordinært klart og med meget høj holdbarhed. Det gør også Lyngby Glas velegnet til opvaskemaskine. Fremstillingen sker efter europæisk standard ISO/PAS IWA 8:2009.

Pleje af Lyngby Glas

Tip: Vask altid glas inden det tages i brug første gang. Vaskes Lyngby Juvel champagneskåle i opvaskemaskinen anbefales det at vælge et kortprogram med lav temperatur. Det er også vigtigt, at der er salt i opvaskemaskinen. Ved vask af miljøkrystal giver det et bedre resultat, hvis maskinen tilsættes en halv deciliter vineddike.