På lager

Lyngby Juvel gin & tonic 57 cl - 4 stk.

Din pris 149,95 DKK Regulær pris 249,95 DKK

Lyngby Juvel gin & tonic 57 cl 4 stk. er elegante glas, der kan bruges separat eller sammen med andre glas fra serien. Den høje stilk giver glasset et smukt og stilfuldt udtryk. Lyngby Juvel gin & tonic har et tidløst design og passer til enhver borddækning. Varenr. 916022

Lyngby Juvel gin & tonic 57 cl

Lyngby Juvel gin & tonic er elegante glas, der kan bruges separat eller sammen med andre glas fra serien. Den høje stilk giver glasset et smukt og stilfuldt udtryk. Lyngby Juvel gin & tonic har et tidløst design og passer til enhver borddækning. Lyngby Glas er fremstillet i helt transparent miljøkrystal, der produceres i en patenteret proces, hvor den blyfri glasmasse bearbejdes, så den fremstår ekstraordinært klart og med meget høj holdbarhed. Det gør også Lyngby Glas velegnet til opvaskemaskine. Fremstillingen sker efter europæisk standard ISO/PAS IWA 8:2009.

Pleje af Lyngby Glas

Tip: Vask altid glas inden det tages i brug første gang. Vaskes Lyngby Juvel gin & tonic glas i opvaskemaskinen anbefales det at vælge et kortprogram med lav temperatur. Det er også vigtigt, at der er salt i opvaskemaskinen. Ved vask af miljøkrystal giver det et bedre resultat, hvis maskinen tilsættes en halv deciliter vineddike.

Specifikationer
BrandLyngby