På lager

Lyngby Juvel hvidvin 38 cl - 4 stk.

Din pris 149,95 DKK Regulær pris 249,95 DKK
Lyngby Juvel hvidvin 38 cl - 4 stk. er elegante glas, der kan bruges separat eller sammen med andre glas fra serien. Lyngby Juvel hvidvinsglas har et tidløst design og passer til enhver borddækning. Den høje stilk giver glasset et smukt og stilfuldt udtryk. Varenr. 916256

Lyngby Juvel hvidvin 38 cl - 4 stk.

Lyngby Juvel hvidvin 38 cl - 4 stk. Den høje stilk giver glasset et smukt og stilfuldt udtryk. Lyngby Juvel hvidvinsglas har et tidløst design og passer til enhver borddækning. Lyngby Glas er fremstillet i helt transparent miljøkrystal, der produceres i en patenteret proces, hvor den blyfri glasmasse bearbejdes, så den fremstår ekstraordinært klart og med meget høj holdbarhed. Det gør også Lyngby Glas velegnet til opvaskemaskine. Fremstillingen sker efter europæisk standard ISO/PAS IWA 8:2009.

Pleje af Lyngby Glas

Tip: Vask altid glas inden det tages i brug første gang. Vaskes Lyngby Juvel hvidvin i opvaskemaskinen anbefales det at vælge et kortprogram med lav temperatur. Det er også vigtigt, at der er salt i opvaskemaskinen. Ved vask af miljøkrystal giver det et bedre resultat, hvis maskinen tilsættes en halv deciliter vineddike.
Specifikationer
BrandLyngby