På lager

Lyngby Juvel ølglas 49 cl - 4 stk.

Din pris 129,95DKK Normalpris 149,95DKK
Lyngby Juvel ølglas 49 cl - 4 stk. er elegante glas, der kan bruges separat eller sammen med andre glas fra serien. Den høje stilk giver glasset et smukt og stilfuldt udtryk. Lyngby Glas er fremstillet i helt transparent miljøkrystal, der produceres i en patenteret proces. Ølglassene tåler opvaskemaskine. Varenr. 916181

Lyngby Juvel ølglas 49 cl - 4 stk.

Lyngby Juvel ølglas er - som navnet siger - især velegnet til ølglas. Det kan dog også, med sin elegante udformning, anvendes til andre drikke. Den høje stilk giver glasset et smukt og stilfuldt udtryk. Lyngby Juvel ølglas har et tidløst design og passer til enhver borddækning. Lyngby Glas er fremstillet i helt transparent miljøkrystal, der produceres i en patenteret proces, hvor den blyfri glasmasse bearbejdes, så den fremstår ekstraordinært klart og med meget høj holdbarhed. Det gør også Lyngby Glas velegnet til opvaskemaskine. Fremstillingen sker efter europæisk standard ISO/PAS IWA 8:2009.

Pleje af Lyngby Glas

Tip: Vask altid glas inden det tages i brug første gang. Vaskes Lyngby Juvel ølglas i opvaskemaskinen anbefales det at vælge et kortprogram med lav temperatur. Det er også vigtigt, at der er salt i opvaskemaskinen. Ved vask af miljøkrystal giver det et bedre resultat, hvis maskinen tilsættes en halv deciliter vineddike.
Specifikationer
BrandLyngby