På lager

Lyngby Juvel rødvin 50 cl - 4 stk.

Din pris 99,95 DKK Regulær pris 249,95 DKK
Lyngby Juvel rødvin 50 cl - 4 stk. er elegante glas, der kan bruges separat eller sammen med andre glas fra serien. Den høje stilk giver glasset et smukt og stilfuldt udtryk. Lyngby Juvel rødvinsglas har et tidløst design. Lyngby Glas er velegnet til opvaskemaskine. Varenr. 916255

Lyngby Juvel rødvin 50 cl - 4 stk.

Lyngby Juvel rødvin 50 cl - 4 stk. Den høje stilk giver glasset et smukt og stilfuldt udtryk. Lyngby Juvel rødvinsglas har et tidløst design og passer til enhver borddækning. Lyngby Glas er fremstillet i helt transparent miljøkrystal, der produceres i en patenteret proces, hvor den blyfri glasmasse bearbejdes, så den fremstår ekstraordinært klart og med meget høj holdbarhed. Det gør også Lyngby Glas velegnet til opvaskemaskine. Fremstillingen sker efter europæisk standard ISO/PAS IWA 8:2009.

Pleje af Lyngby Glas

Tip: Vask altid glas inden det tages i brug første gang. Vaskes Lyngby Juvel rødvin i opvaskemaskinen anbefales det at vælge et kortprogram med lav temperatur. Det er også vigtigt, at der er salt i opvaskemaskinen. Ved vask af miljøkrystal giver det et bedre resultat, hvis maskinen tilsættes en halv deciliter vineddike.
Specifikationer
BrandLyngby