På lager

Lyngby Juvel vandglas 39 cl - 6 stk.

Din pris 129,95DKK

Lyngby Juvel vandglas 39 cl - 6 stk. er smukt rundede glas, der kan bruges separat eller sammen med andre glas fra serien. Lyngby Juvel vandglas har et tidløst design og passer til enhver borddækning. Lyngby Glas er fremstillet i helt transparent miljøkrystal, der produceres i en patenteret proces.

Varenr. 916257

Lyngby Juvel vandglas 39 cl - 6 stk.

Lyngby Juvel vandglas har et tidløst design og passer til enhver borddækning. Lyngby Glas er fremstillet i helt transparent miljøkrystal, der produceres i en patenteret proces, hvor den blyfri glasmasse bearbejdes, så den fremstår ekstraordinært klart og med meget høj holdbarhed. Det gør også Lyngby Glas velegnet til opvaskemaskine. Fremstillingen sker efter europæisk standard ISO/PAS IWA 8:2009.

Pleje af Lyngby Glas

Tip: Vask altid glas inden det tages i brug første gang. Vaskes Lyngby Juvel vandglas i opvaskemaskinen anbefales det at vælge et kortprogram med lav temperatur. Det er også vigtigt, at der er salt i opvaskemaskinen. Ved vask af miljøkrystal giver det et bedre resultat, hvis maskinen tilsættes en halv deciliter vineddike.
Specifikationer
BrandLyngby