På lager

Lyngby Melodia hvidvin 21 cl - 4 stk.

Din pris 199,95 DKK Regulær pris 469,95 DKK
Lyngby Melodia hvidvinsglas - 4 stk. er smukke vinglas til hverdag og fest. Det eksklusive og blyfri facetslebne miljøglas kaster tankerne hen på luksus og elegance. Hvidvinens smag beruses derfor med en helt særlig stemning. Lyngby Glas er fremstillet i helt transparent miljøkrystal, der produceres i en patenteret proces. Varenr. 916099

Lyngby Melodia hvidvin 21 cl - 4 stk.

Lyngby Melodia hvidvin 21 cl - 4 stk. er smukke glas til hverdag og festlige lejligheder. Det eksklusive facetslebne glas giver associationer til krystalglas og skaber er særlig stemning ved nydelsen af vin. Lyngby Glas er fremstillet i helt transparent miljøkrystal, der produceres i en patenteret proces, hvor den blyfri glasmasse bearbejdes, så den fremstår ekstraordinært klart og med meget høj holdbarhed. Det gør også Lyngby Glas velegnet til opvaskemaskine. Fremstillingen sker efter europæisk standard ISO/PAS IWA 8:2009.

Pleje af Lyngby Glas

Tip: Vask altid glas inden det tages i brug første gang. Vaskes Lyngby Melodia hvidvinsglas i opvaskemaskinen anbefales det at vælge et kortprogram med lav temperatur. Det er også vigtigt, at der er salt i opvaskemaskinen. Ved vask af miljøkrystal giver det et bedre resultat, hvis maskinen tilsættes en halv deciliter vineddike.
Specifikationer
BrandLyngby