På lager

Lyngby Melodia longdrinkglas 6 stk.

Din pris 249,95 DKK Regulær pris 469,95 DKK
Lyngby Melodia Highball glas 6 stk. - Hvert glas rummer 26 cl. Glassene er fremstillet i helt transparent miljøkrystal, af blyfri glas, der er klart og har en meget høj holdbarhed. Det eksklusive facetslebne glas giver associationer til krystalglas og skaber er særlig stemning ved nydelsen af alkohol. Glassene er velegnet til alle former for longdrinks. Leveres i gaveæske. Varenr. 916105

Lyngby Melodia longdrinkglas 6 stk.

Lyngby Melodia longdrinkglas til særlige stunder. Det eksklusive facetslebne glas giver associationer til krystalglas og skaber er særlig stemning ved nydelsen af alkohol. Lyngby Glas er fremstillet i helt transparent miljøkrystal, der produceres i en patenteret proces, hvor den blyfri glasmasse bearbejdes, så den fremstår ekstraordinært klart og med meget høj holdbarhed. Det gør også Lyngby Glas velegnet til opvaskemaskine. Fremstillingen sker efter europæisk standard ISO/PAS IWA 8:2009.

Pleje af Lyngby Glas

Tip: Vask altid glas inden det tages i brug første gang. Vaskes Lyngby Melodia drinksglas i opvaskemaskinen anbefales det at vælge et kortprogram med lav temperatur. Det er også vigtigt, at der er salt i opvaskemaskinen. Ved vask af miljøkrystal giver det et bedre resultat, hvis maskinen tilsættes en halv deciliter vineddike.   Størrelse:
  • 26 cl
  • Højde: 15 cm
Specifikationer
BrandLyngby