På lager

Lyngby Melodia rødvin - 27 cl - 4 stk.

Din pris 199,95 DKK Regulær pris 469,95 DKK
Lyngby Melodia rødvinsglas - 4 stk. er smukke glas til hverdag og fest. Det eksklusive og blyfri facetslebne miljøglas kaster tankerne hen på luksus og elegance. Rødvinens smag beruses derfor med en helt særlig stemning. Lyngby Glas er fremstillet i helt transparent miljøkrystal, der produceres i en patenteret proces. Varenr. 916998

Lyngby Melodia rødvin 27 cl - 4 stk.

Lyngby Melodia rødvin er smukke glas til hverdag og festlige lejligheder. Det eksklusive facetslebne glas giver associationer til krystalglas og skaber er særlig stemning ved nydelsen af vin. Lyngby Glas er fremstillet i helt transparent miljøkrystal, der produceres i en patenteret proces, hvor den blyfri glasmasse bearbejdes, så den fremstår ekstraordinært klart og med meget høj holdbarhed. Det gør også Lyngby Glas velegnet til opvaskemaskine. Fremstillingen sker efter europæisk standard ISO/PAS IWA 8:2009.

Pleje af Lyngby Glas

Tip: Vask altid glas inden det tages i brug første gang. Vaskes Lyngby Melodia rødvinsglas i opvaskemaskinen anbefales det at vælge et kortprogram med lav temperatur. Det er også vigtigt, at der er salt i opvaskemaskinen. Ved vask af miljøkrystal giver det et bedre resultat, hvis maskinen tilsættes en halv deciliter vineddike.
Specifikationer
BrandLyngby