På lager

Lyngby Melodia whiskysæt - 5 dele

Din pris 399,95DKK Regulær pris 549,95DKK
Lyngby Melodia whiskysæt 5 dele - et eksklusivt sæt til husets spiritus. Glassene rummer hver 31 cl og karaflen 85 cl, så der er god plads til whiskyen. Det blyfri og elegante facetslebne glas kaster tankerne hen på luksus og elegance. Sættet skaber den perfekte ramme om nydelsen af forskellige drikke. Leveres i gaveæske. Varenr. 916189

Lyngby Melodia whiskysæt - 5 dele

Lyngby Melodia whiskysæt - 5 dele. er perfekt til servering af din bedste whisky, rom, cognac eller andet. Whiskysættet har smukke facetslibninger, der fremhæver drikkens farvenuancer. Lyngby Glas er fremstillet i helt transparent miljøkrystal, der produceres i en patenteret proces, hvor den blyfri glasmasse bearbejdes, så den fremstår ekstraordinært klart og med meget høj holdbarhed. Det gør også Lyngby Glas velegnet til opvaskemaskine. Fremstillingen sker efter europæisk standard ISO/PAS IWA 8:2009.

Pleje af Lyngby Glas

Tip: Vask altid glas inden det tages i brug første gang. Vaskes Lyngby Melodia whiskysæt i opvaskemaskinen anbefales det at vælge et kortprogram med lav temperatur. Det er også vigtigt, at der er salt i opvaskemaskinen. Ved vask af miljøkrystal giver det et bedre resultat, hvis maskinen tilsættes en halv deciliter vineddike. Størrelse:
  • 4 whiskyglas 31 cl - højde: 9,3 cm
  • 1 stk. karaffel, 85 cl - højde: 23 cm
Specifikationer
BrandLyngby