Sistema

Sistema

Odense Isenkram er forhandler af Sistema, der er kendt som en producent af innovative produkter i høj kvalitet. Virksomheden blev grundlagt i 1990 i Auckland, New Zealand. Sistema startede, som en virksomhed med fokus på re-cycling. Som en reaktion på kundernes krav, samt mulighederne på markedet, begyndte firmaet at udvikle og producere plast drikkeflasker, madkasser samt opbevaringsbeholdere til fødevarer.

Konkurrencedygtige priser på Sistema

Sistema har fokus på at maksimere kvalitet til en konkurrencedygtig pris med fokus på design og udvikling. Alle Sistemas produkter fremstilles i Auckland, New Zealand. kvaliteten er i top og deres produkter er blevet populære. Der er tænkt over alle detaljer til en travl og miljørigtig hverdag hos singlen og familien. Brugen af folie, madpapir og engangs plastbeholdere reduceres til et minimum med Sistemas gennemtænkte løsninger.

Sistema funktioner

Derudover er deres kliksystem til alle madkasser og bokse, samt låg til drikkeflasker, meget brugervenligt til både store og små fingre. Alle produkter er fri for bly, phthalat og BPA.

Varer 1-36 af 98

Faldende orden
Side
pr. side