På lager

Osti osteskærer - 100% rustfrit stål

Din pris 79,95 DKK
Osti osteskærer i 100% stål - praktisk osteskærer, der uden problemer skærer de fleste oste. En klassiker i tidløst design og høj kvalitet. Klingen er stærk og udskiftelig. Osti osteskærer skærer nemt passende skiver ost i 2 mm eller 4 mm. Kan gå i opvaskemaskinen. Varenr. 11914

Osti osteskærer - en klassiker

Osti osteskærer er en klassiker, der kom til verden i anledning af Ostis 50 års jubilæum i 2013. Her skabte de en behagelig, funktionel og luksuriøst designet osteskærer i 100% rustfrit stål. Håndtaget er robust og blankpoleret - en sjov detalje er også at Ostis logo er diskret placeret herpå. Osteskæreren er designet og fremstillet til restaurationsbranchen, og dermed af høj kvalitet.

Funktionel, flot og praktisk osteskærer

Osti osteskærer skærer nemt passende skiver ost i 2 mm eller 4 mm alt - efter hvilken side man benytter. Osteskæreren er meget funktionel og har et tidløst design, som også pynter på ethvert ostebord. Skæreren er udført i rustfrit stål - det gælder også gaflen i toppen. Klingen er udskiftelig og udført i et stærkt materiale. Osti osteskæreren passer med Osti Original reserveskærestrenge. Den tåler maskinopvask.  
Specifikationer
BrandOsti