På lager

Scanpan brødkniv 20 cm - Classic serien

Tilbudspris 249,95 DKK Normalpris 299,95 DKK
Scanpan Classic brødkniv 20 cm – den perfekte kniv, når du skal skære gennem sprøde skorper, boller og lave sandwich. Håndtaget er beklædt med skridsikkert kunststof og den ovale form er ergonomisk udformet til at ligge perfekt i hånden under brug. Robust og stilrent design. Klingen testes på hver kniv, så hårdheden er perfekt. Glimrende gaveidé. Varenr. 92352000

Scanpan brødkniv 20 cm - Classic serien

Scanpan brødkniv fra serien; Classic, skærer ubesværet igennem sprøde skorper, boller og hårdt skind som sprød flæskesvær. Classic brødkniv er en del af Scanpans knivserie. Scanpan produkter står for kvalitet, gennemtænkte detaljer og stor slidstyrke. Det gælder også for Scanpans knive, der kan fås til ethvert formål i køkkenet. En del af glæden ved madlavning er – for de fleste – forbundet med brugen af køkkenredskaber i rigtig god kvalitet. De rigtige knive er halvdelen af arbejdet, hvad enten madlavningen udføres professionelt eller ej.  Knive fra Scanpan er kvalitet, der holder år efter år efter år… Håndtaget er beklædt med skridsikkert kunststof og den ovale form er ergonomisk udformet til at ligge perfekt i hånden under brug. Hårdheden på Scanpan Classic knivene er 56-57 rockwell. Det er i den højeste ende indenfor knivstål. Til sammenligning kan nævnes, at en almindelig køkkenkniv typisk har en hårdhed på 51-53 rockwell. Lavt rockwell-tal = kniven er meget smidig. Højt rockwell-tal = kniven er meget slidstærk.
Vælg en kniv fra Scanpan og få professionel kvalitet, der varer ved. Tåler maskinopvask – opvask i hånden er dog altid det bedste for kniven. Størrelse:
  • Scanpan brødkniv 20 cm
Fakta:
  • Perfekt vægtfordeling og balance
  • Ergonomisk håndtagsdesign
  • Enestående konisk slebet knivsæg
  • Originalt Dansk design
Specifikationer
BrandScanpan