På lager

Scanpan kokkekniv 20 cm - Classic serien

Tilbudspris 249,95 DKK Normalpris 449,95 DKK
Scanpan Classic kokkekniv 20 cm – den perfekte kniv, når madvarerne skal hakkes, snittes og skæres i små tern. Robust og stilrent design. Klingen testes på hver kniv, så hårdheden er perfekt. Glimrende gaveidé. Varenr. 92502000

Scanpan kokkekniv 20 cm - Classic serien

Scanpan kokkekniv fra Scanpans serie: Classic. Knivens brede, tunge blad gør det nemt at udføre krævende opgaver, hvor der skal hakkes, snittes og skæres i små tern. Scanpan produkter står for kvalitet, gennemtænkte detaljer og stor slidstyrke. Det gælder også for Scanpans knive, der kan fås til ethvert formål i køkkenet. En del af glæden ved madlavning er – for de fleste – forbundet med brugen af køkkenredskaber i rigtig god kvalitet. De rigtige knive er halvdelen af arbejdet, hvad enten madlavningen udføres professionelt eller ej.  Knive fra Scanpan er kvalitet, der holder år efter år efter år… Håndtaget er beklædt med skridsikkert kunststof og den ovale form er ergonomisk udformet til at ligge perfekt i hånden under brug. Hårdheden på Scanpan Classic knivene er 56-57 rockwell. Det er i den højeste ende indenfor knivstål. Til sammenligning kan nævnes, at en almindelig køkkenkniv typisk har en hårdhed på 51-53 rockwell. Lavt rockwell-tal = kniven er meget smidig. Højt rockwell-tal = kniven er meget slidstærk.
Vælg en udbenerkniv fra Scanpan og få professionel kvalitet, der varer ved. Tåler maskinopvask – opvask i hånden er dog altid det bedste for kniven. Størrelse:
  • Scanpan kokkekniv 20 cm
Fakta:
  • Perfekt vægtfordeling og balance
  • Ergonomisk håndtagsdesign
  • Enestående konisk slebet knivsæg
  • Originalt Dansk design
Specifikationer
BrandScanpan
FarveStål